De beste dingen om te doen in SeaWorld Orlando


Door Stephanie Rumalay

Van adrenaline-pompende ritten tot educatieve dierenshows, SeaWorld is waar de actie is! Dit themapark is ideaal voor gezinnen. koppels en een groep vrienden die op zoek zijn naar een geweldige tijd. We hebben een lijst samengesteld met must-do's in SeaWorld die je niet mag missen!

Begin vandaag nog met het plannen van uw SeaWorld Orlando-vakantie met Vakantie Vergelijker USA

1. Spannende achtbanen

Heb je je ooit afgevraagd hoe het is om een ​​pijlstaartrog te zijn? Ontdek hoe het zou zijn om te zweven en rond te draaien op SeaWorld's eigen attractie Manta. Verzamel dus de moed en ga op die spannende rit. Mako is een must voor elke sensatiezoeker en laat de adrenaline stromen, want het is de hoogste en grootste achtbaan in het themapark.

2. Voer zeeleeuwen

Neem je kinderen mee naar de 60 minuten durende Sea Lions Up Close Tour, waar de zeeleeuwen en trainers coole stunts laten zien. Laat de kinderen de zeeleeuwen voeren en vergeet niet een foto van ze te maken met de zeeleeuwen!

3. Hoge vijf pijlstaartroggen

Ga naar de Stingray Lagoon waar je de pijlstaartroggen kunt observeren of een high-five kunt geven terwijl ze langs je heen zwemmen! Je kunt ook pijlstaartroggen voeren, dus houd rekening met de voedertijden, zodat je niets mist. Er is ook een kwekerij waar je pasgeboren pijlstaartroggen kunt zien die zich onder het zand verstoppen!

4. Shamu's gelukkige haven

Als de kinderen nog steeds energiek zijn en zin hebben om rond te rennen, ga dan naar Shamu's Happy Harbour. Er zijn tal van kindvriendelijke attracties en waterspeelplaatsen waar ze kunnen rondspetteren en met waterpistolen kunnen spelen. Zorg er dus voor dat je extra kleding voor ze inpakt. Je kunt je jeugd herbeleven en in de netten klimmen en door de buizen van Net Climb kruipen.

5. Rondleiding achter de schermen

Deze 75 minuten durende tour kost apart van de algemene toegang, maar het is de moeite waard omdat gasten zullen ontdekken hoe het themapark achter de schermen werkt en de rehabilitatiecentra voor geredde dieren. Bovendien kunnen gasten zelfs communiceren met een pinguïn en als je een moedige ziel bent, kun je zelfs een haai aanraken. Maak je geen zorgen, het is een babyhaai en is volgzaam.

6. Dineer met haaien

Dineer in stijl in het verfijnde restaurant van SeaWorld, dat een aantal prijzen heeft ontvangen, niet alleen vanwege het ongelooflijke uitzicht, maar ook vanwege de voortreffelijke gerechten. Stil je honger terwijl je haaien ziet rondzwemmen.

Dus waar wacht je op? Koop je tickets voor Seaworld Orlando vanaf € 125, waarmee je 14 dagen toegang hebt tot SeaWorld, Aquatica en Busch Gardens. Bekijk onze nieuwste Miami Holidays-deals, vakanties naar New York, vakanties naar Fort Lauderdale. Bel nu onze Amerikaanse experts om te boeken op 01 435 0056

BESTE EN GOEDKOOPSTE PRIJSVERGELIJKER - PRODUCTEN VERGELIJKEN EN MAKKELIJK OVERSTAPPEN
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0