De voordelen van zonne-energie en zonne-energie | REenergize CO


colorado-good-state-solar-energy De voordelen van zonne-energie en zonne-energie | REenergize CO

Colorado is een staat die zich richt op de vooruitgang van zonne-energie. Er is staatswetgeving geïmplementeerd om gunstige zonnewetten, prikkels en meer te bieden. De staat biedt ook een ondersteunende omgeving voor zonne-energie met verschillende grote zonne-energieprojecten in de staat en nog veel meer in ontwikkeling. Zonne-energiesystemen kunnen op veel verschillende schaalniveaus worden ingezet. Van nutsbedrijven die meerdere huizen en bedrijven van stroom voorzien, tot kleinschalige bedrijven die gelokaliseerde apparaten van stroom voorzien. Dit is waarom zonnepanelen goed zijn voor Colorado en voor jou.

Colorado zonnestatistieken

Hieronder staan ​​de zonnestatistieken van Colorado, samengesteld door de Vereniging voor zonne-energie-industrieën (SEIA):

 • Zonne-energie geïnstalleerd: 940,3 MW (373,8 MW in 2016)
 • Nationale ranglijst: 11e (11e in 2016)
 • Staatshuizen aangedreven door zonne-energie: 189.000
 • Percentage van de elektriciteit van de staat uit zonne-energie: 2,01%
 • Zonne-energiebanen en ranking: 6.004 (10e in 2016)
 • Zonne-energiebedrijven in de staat: 433 bedrijven totaal; 46 fabrikanten, 219 installateurs/ontwikkelaars, 159 anderen
 • Totale zonne-investering in staat: $ 2.738,08 miljoen ($ 509,04 miljoen in 2016)
 • Prijsdalingen: 64% in de afgelopen vijf jaar
 • Groeiprojecties en ranking: 1.681 MW in de komende vijf jaar (16e plaats)
 • De kosten van zonnepanelen zijn gedaald 80% in de afgelopen vijf jaar dankzij technologische vooruitgang die zonne-energie betaalbaarder maakt

Colorado is een van de weinige staten in de VS met een gevestigde zonnecapaciteit. Sterker nog, de meeste experts geloven dat de staat het potentieel heeft voor veel meer.

De voordelen van zonnepanelen in Colorado

Klimaat

Colorado is een extreem zonnige staat met bijna 300 dagen zon per jaar. Colorado krijgt doorgaans elk jaar 3.204 uren zonneschijn, wat een optimale hoeveelheid zonlicht mogelijk maakt om een ​​residentieel zonnepaneelsysteem van stroom te voorzien.

Veelzijdigheid

Zonne-energie is veelzijdig. De energie die met zonnepanelen wordt opgewekt, kan worden omgezet in thermische (warmte)energie of elektrische energie. De door de zon opgewekte thermische energie kan worden gebruikt om het water en de ruimtes in uw huis te verwarmen. Zonnepanelen zetten het licht van de zon ook rechtstreeks om in elektriciteit om apparaten in uw huis van stroom te voorzien. Fotovoltaïsche zonnesystemen zijn interactief met het elektriciteitsnet en zijn gewoonlijk de systemen die in huizen in Colorado worden geïnstalleerd. Kortom, zonnepanelen:

 • Genereer oneindig hernieuwbare energie
 • Weinig impact op het milieu
 • Verlaag de energiekosten
 • Verhoog direct de waarde van uw woning.

Gunstige wetten en beleid

Colorado heeft uitstekende wetten voor toegang tot zonne-energie en biedt ook aanzienlijke financiële prikkels voor degenen die zonne-energiesystemen gebruiken. Verschillende nutsbedrijven in Colorado bieden aantrekkelijke kortingen aan klanten.

Helaas biedt Colorado geen staatsbelastingvoordelen voor het installeren van zonne-energiesystemen. Inwoners van Colorado kunnen echter tot 2017 profiteren van een federaal belastingkrediet voor residentiële hernieuwbare energie van 30%.

Colorado biedt 100% belastingvrijstellingen voor onroerendgoedbelasting en omzetbelasting. Met de vrijstelling van omzetbelasting hoeft u geen omzetbelasting te betalen bovenop de aankoop van uw zonne-energiesysteem. Huiseigenaren kunnen dankzij het OZB-vrijstellingsbeleid de waarde van hun woning verhogen zonder dat ze over die meerwaarde belasting hoeven te betalen.

Colorado heeft een prachtig nettometerbeleid voor zonne-energie. Met nettometing wordt bijgehouden hoeveel zonne-energie een huiseigenaar produceert en hoeveel hij gebruikt. Eventuele overtollige energie die wordt teruggeleverd aan het net, wordt op de maandelijkse rekeningen bijgeschreven. Huiseigenaren kunnen ook een cheque ontvangen voor het extra vermogen dat hun systeem aan het net heeft geleverd.

In totaal heeft Colorado meer dan 100 verschillende financiële stimuleringsmaatregelen voor duurzame energie. U kunt kortingen, belastingvoordelen, subsidies, leningen en nog veel meer krijgen voor uw zonne-energiesysteeminstallatie in Colorado.

Zijn er financieringsmogelijkheden voor zonnepanelen?

Veel mensen maken zich zorgen over de angstaanjagende kosten die gepaard gaan met het installeren van een zonne-energiesysteem op hun huis. De waarheid is dat zonnepanelen nog nooit zo betaalbaar en toegankelijk zijn geweest als nu. Volgens de Amerikaanse Energy Information Administration “zal zonne-energie naar verwachting binnen een decennium of twee dalen tot de helft van de prijs van elektriciteit uit steenkool of aardgas.” 2016 was het eerste jaar dat zonnepanelen goedkoper werden dan fossiele brandstoffen en de verwachting is dat de prijzen in 2017 nog verder zullen dalen.

Colorado's RENU-leningprogramma

Dit najaar wordt het Colorado RENU Loan Program gelanceerd, waarmee huiseigenaren in Colorado eenvoudige en betaalbare financiering kunnen krijgen voor verbeteringen op het gebied van energie-efficiëntie. Huiseigenaren kunnen het volgende financieren:

Het RENU-programma van Colorado biedt huiseigenaren werkbare leenvoorwaarden voor de levensduur van hun apparatuur. De RENU-leenvoorwaarden van Colorado omvatten:

 • Leningen van $ 500 tot $ 35.000
 • Financiering tot 100% van de upgradekosten
 • Zeer vergelijkbare rentetarieven
 • $0-geld-aanbetalingsfinanciering voor maximaal 15 jaar

Voor meer informatie over Colorado's Residential Energy Upgrade (RENU)-programma Klik hier.

Wie kan zonnepanelen plaatsen?

Iedereen kan ervoor kiezen om een ​​zonne-energiesysteem te installeren. Colorado heeft altijd gestaan ​​voor het beschermen van de rechten van huiseigenaren op toegang tot zonne-energie. In 1979 voerde Colorado een wet in die de beperking van de toegang tot zonne-energie voor zijn inwoners verbood. Dit betekende dat gemeenten en verenigingen van eigenaren niet konden voorkomen dat iemand een zonnepanelensysteem op zijn woning installeerde. Er zijn esthetische uitzonderingen, maar een huiseigenaar kan niet worden uitgesloten van het plaatsen van zonnepanelen. Huiseigenaren kunnen zichzelf ook in een zonne-erfdienst plaatsen. Dit garandeert hun vermogen om de zon voor een langere periode voor energie te gebruiken.

Bespaar geld en energie, installeer zonnepanelen

BESTE EN GOEDKOOPSTE PRIJSVERGELIJKER - PRODUCTEN VERGELIJKEN EN MAKKELIJK OVERSTAPPEN
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0