Hoe isolatie uw huis koel kan houden | REenergize CO


benefits-of-insulation Hoe isolatie uw huis koel kan houden |  REenergize CO

Het lijdt geen twijfel dat goede isolatie een integraal onderdeel is van het goed verwarmen van uw huis in de ijskoude winters in Colorado. Maar hoe zit het met de rol die isolatie speelt bij het koel houden van uw huis in de warmere zomermaanden? Het antwoord is simpel: het is net zo belangrijk.

Nu de zomer snel dichterbij komt, is het koel houden van uw huis een heel belangrijk aspect van het leven. Hieronder onderzoeken we hoe een goede isolatie kan bijdragen aan een comfortabel verblijf deze zomer.

Hoe isolatie bijdraagt ​​aan de binnentemperatuur

Hoewel de meeste mensen isolatie zien als het lelijke, pluizige spul dat zich op zolders en achter gipsplaten bevindt en je in de winter warm houdt, is het in werkelijkheid veel meer dan dat. Zonder goede isolatie in uw huis kunnen de ellendige, koude wintermaanden heel gemakkelijk veranderen in warme en zweterige zomermaanden.

Tijdens de warmere maanden in Denver zoekt de hitte in uw huis voortdurend naar koelere plekken om zich te verstoppen. Daarom wordt het aangetrokken tot plaatsen zoals binnen de muren van uw huis. Als gevolg hiervan zal er, zonder de juiste isolatie, warmte naar binnen sluipen en de binnentemperatuur verhogen. Dit leidt uiteraard tot wat de meeste huiseigenaren vrezen: hogere koelingskosten.

Daarom moeten, nu de warmere zomermaanden in aantocht zijn, de juiste maatregelen worden genomen om ervoor te zorgen dat uw huis deze felbegeerde koele lucht kan vasthouden.

Waar ontsnapt mijn koele lucht naartoe?

Bijna een derde van de koele lucht in uw huis gaat verloren als gevolg van onjuiste isolatie op verschillende plekken in uw huis. Een kniewand (het gebied dat wordt gebruikt om spanten te ondersteunen), kruipruimtes en dakramen zijn bijvoorbeeld allemaal voorbeelden van ruimtes in een huis die goede isolatie vereisen om het hele jaar door comfort te bieden.

Om het energieverbruik te optimaliseren en de koele lucht in uw huis te houden, moeten deze gaten en lekken worden afgedekt. Dit zal uiteindelijk leiden tot uw comfort gedurende de seizoenen.

Als er geen goede isolatie wordt gehandhaafd, kan koele lucht het huis verlaten, waardoor het huis er niet in slaagt een constante temperatuur te handhaven.

Als u over de juiste isolatie beschikt, is de kans dat er lucht ontsnapt veel kleiner en kan uw huis op zijn beurt een constante temperatuur handhaven, waardoor u een hoop geld bespaart!

Welke vorm is het beste? Sprayschuim versus traditioneel

Een fantastisch voordeel van het gebruik van sproeischuimisolatie in uw huis is het feit dat het uitzet en elke soort spleet, spleet of plek opvult waar lucht door de muren van uw huis kan lekken. Oudere en meer traditionele soorten isolatie kunnen niet op zichzelf op deze manier uitzetten, waardoor er ruimte overblijft waar warme lucht doorheen kan kruipen. Hieronder vindt u een lijst met voordelen van sproeischuimisolatie ten opzichte van de oudere, meer traditionele vormen:

Sprayschuimisolatie Traditionele isolatie
Tijdens de zomermaanden fungeert het als een wegversperring, waarbij koude lucht wordt vastgehouden en warme lucht buiten wordt gehouden Werkt tijdens de zomermaanden meer als een filter, houdt grotere hoeveelheden koude lucht binnen, maar laat koele lucht naar buiten lekken en warme lucht van buiten naar binnen lekken
Spuitschuim wordt voortdurend aan strenge tests onderworpen om te voldoen aan de evoluerende bouwvoorschriften Heeft de neiging moeite te hebben met het bijhouden van evoluerende codes
Hoewel de meeste spuitschuimen water afstoten, kan het schuim bij eventuele lekkages eenvoudig worden vervangen en gerepareerd Houdt water vast, wat kan leiden tot kostbare schade aan het huis en schadelijke schimmelgroei, waardoor de functionaliteit van de isolatie zelf afneemt
Omdat het uitzet en gaten opvult, vormt spuitisolatie zich naar de omgeving, waardoor het gedurende langere tijd op zijn plaats blijft Omdat het niet uitzet en zich niet aan de omgeving hecht, kan traditionele isolatie bewegen en worden verplaatst, waardoor gaten ontstaan ​​waardoor lucht kan ontsnappen of de ruimte kan binnendringen.

Hoewel de bovengenoemde redenen veel gewicht in de schaal leggen als het gaat om het koel houden van de temperatuur in uw huis tijdens de zomer, heeft spuitschuimisolatie nog andere voordelen ten opzichte van traditionele vormen in andere categorieën, zoals: het buitensluiten van allergenen en andere schadelijke verontreinigende stoffen in huis, het hebben van een veiliger installatieproces en omdat er geen ruimte is voor ongedierte vanwege hun gebrek aan voedingsstoffen.

Neem contact met ons op om te vragen hoe we u vandaag nog kunnen helpen met het afdichten van uw koele lucht!

BESTE EN GOEDKOOPSTE PRIJSVERGELIJKER - PRODUCTEN VERGELIJKEN EN MAKKELIJK OVERSTAPPEN
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0