Hoe u de isolatieprestaties van uw muren en zolders kunt verbeteren


How-to-Improve-Your-Wall-and-Attic-Insulation-Performance Hoe u de isolatieprestaties van uw muren en zolders kunt verbeteren

Uw eerste stappen zetten naar een betere huisisolatie in Colorado

Van boven naar beneden. Als uitdrukking betekent het grondig. Als woningisolatiestrategie betekent dit elke maand een grote besparing op uw energierekening.

Statistieken tonen aan dat het gemiddelde Amerikaanse huis 30% van zijn energie verliest aan luchtlekken “en dat ongeveer 85% van die lekken zich in het dak en de zolderruimte bevinden. Wat de overige 15% betreft, is onvoldoende muurisolatie een van de grootste boosdoeners.

Afhankelijk van het ontwerp van uw huis zijn de kanalen, plafonds, kruipruimtes en fundering ook allemaal potentiële probleemgebieden.

U vraagt ​​zich misschien af ​​hoe u uw muur- en zolderisolatie kunt verbeteren op een manier die financieel zinvol is.

Daarom hebben we enkele essentiële eerste stappen gezet om huizen in Colorado op de juiste manier te isoleren.

Begin met een Eyeball Attic Assessment

Weet u of de isolatie op uw zolder voldoende is? Als u net als de meeste huiseigenaren bent, is het antwoord waarschijnlijk nee. Maar geloof ons niet op ons woord: “bekijk het zelf!

Ga voorzichtig je zolder binnen en kijk waar de bestaande isolatie de balken van de zoldervloer raakt. Als het isolatiemateriaal dat is niveau met of onderstaand de vloerbalken, je hebt niet voldoende isolatie.

Kijk zeker eens over de hele zolder. Het is niet voldoende dat de isolatie boven de balken uitsteekt sommige gebieden. Als er lage ruimtes zijn, verlies je waarschijnlijk warmte-energie. (Veel zolders zijn in het midden goed geïsoleerd, maar verliezen nog steeds warmte langs de dakrand.)

Hoe isolatie te meten

Nu we zijn begonnen met een oogopslag, is het tijd om iets specifieker te worden. Het is mogelijk om de werkelijke hoeveelheid isolatiemateriaal op uw zolder te meten, maar u moet eerst weten hoe u de isolatie moet meten.

Isolatiematerialen worden gemeten R-waarden. Hoe hoger de R-waarde, hoe effectiever de isolatie.

Sommige isolatiematten geven hun R-waarde in gewone letters weer, zodat ze gemakkelijk te vinden zijn. Anders moet je een liniaal pakken en deze in de isolatie plaatsen, waarbij je zachtjes naar het oppervlak drukt. Let op het nummerteken op de liniaal dat overeenkomt met de bovenkant van de isolatie. Gebruik dan deze R-waarde-conversietabel van EnergyStar.gov. (Je moet ook weten van welk type materiaal de isolatie is gemaakt.)

De aanbevolen R-waarde is verschillend voor verschillende delen van het land. Voor huisisolatie in Colorado adviseren experts R-waarden van:

  • R49 tot R60 voor ongeïsoleerde zolders
  • R38 tot R49 voor zolders met 7-10 cm bestaande isolatie
  • R25 tot R30 voor niet-geïsoleerde kelders en kruipruimtes

Vergeet de muurisolatie niet

Als uw zolderisolatie goed is, maar uw huis nog steeds tochtig is, is het misschien tijd om de prestaties van uw muurisolatie te verbeteren.

Mensen praten niet vaak over het toevoegen van muurisolatie omdat (A) het over het algemeen wat meer kost, (B) het geen eenvoudig doe-het-zelf-project is, en (C) het meestal alleen nodig is in koudere streken. van het land “zoals Colorado.

Maar warmte ontsnapt via buitenmuren, net zoals plafonds, daken en vloeren. En als er binnen niet voldoende isolatie is, zal de muur niet voldoende zijn om de kou buiten te houden (en de warmte binnen).

Het type isolatie is ook van belang

De R-waarde is slechts een van de vele overwegingen die relevant zijn voor het hebben van een goed geïsoleerd, energiezuinig huis in Colorado.

De huidige markt biedt talloze soorten isolatie, en de juiste keuze hangt af van de locatie, de kosten en de algehele energieprestaties van uw huis.

De beste manier om uw huis verliesbestendig te maken en uw energieverbruik te verlagen, is door samen te werken met een expert op het gebied van isolatieverbetering. Door een eenvoudige energie-audit voor uw huis in Denver te plannen, kunt u zich richten op de specifieke gebieden van verlies in uw huis en bepalen wat de beste manier is om uw energiekosten van de ene op de andere dag te verlagen.

Ga vandaag nog aan de slag met een warmer, groener en betaalbaarder huis

Onze huisisolatiediensten in Denver zijn beschikbaar voor zowel nieuwe als bestaande constructies. Of u nu gloednieuwe isolatie nodig heeft of iets wilt toevoegen aan wat u al heeft, wij kunnen u helpen.

BESTE EN GOEDKOOPSTE PRIJSVERGELIJKER - PRODUCTEN VERGELIJKEN EN MAKKELIJK OVERSTAPPEN
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0