Hoe u warmtelekken uit ramen en deuren kunt verhelpen


fix-drafty-doors-and-windows Hoe u warmtelekken uit ramen en deuren kunt verhelpen

Veelvoorkomende problemen met slecht presterende ramen, deuren en woningisolatie

Een tochtig huis is niet alleen ongemakkelijk. Het is ook duur.

Wanneer lucht uit uw huis ontsnapt via de hoeken, kieren en gaten in uw ramen en muren, verliest u daarmee ook dure energie. Het is bijna alsof je betaalt om de buitenlucht te verwarmen of te koelen – en dat is een verloren strijd!

Het gemiddelde huis verliest 30% van zijn energie door luchtlekken.

Helaas komen deze luchtlekken vrij vaak voor in huizen in Colorado, vooral in oudere huizen. Zelfs gloednieuwe woningen kunnen ondermaats presteren. Ramen en deuren zijn veelvoorkomende boosdoeners.

Of u nu al zeker weet dat u lucht verliest of dat u gewoon achterdochtig bent (en… bepaald om uw maandelijkse energierekening omlaag te krijgen), Het onderzoeken van energielekken is de moeite waard.

Maar hoe vind je ze? En als een lek eenmaal is bevestigd, hoe los je dit dan op?

Professionele oplossingen zijn het meest effectief, en we zullen u door een aantal daarvan leiden (inclusief de oplossingen die we aanbieden als toonaangevend en ervaren bedrijf op het gebied van energie-efficiëntie voor thuisgebruik in Denver). We geven u ook enkele handige tips voor thuis, zodat u aan de slag kunt met een voorlopige, doe-het-zelf-controle.

Waarnaar te zoeken

Het is onmogelijk om elk luchtlek in huis met het blote oog te ontdekken. Er worden zelfs enkele van de duurste lekken gevonden alleen door middel van professionele testen.

Maar als je al weet dat er warmte uit ramen en deuren lekt (of tenminste ergens in uw huis), is het niet meer dan normaal dat u met eigen ogen een vluchtige blik wilt werpen.

Dit zijn de plaatsen die u wilt controleren:

 • Open ruimtes rondom inbouwspots
 • Spleten rond schoorsteenkanalen en andere schoorsteenopeningen (let op dat er geen brandgevaar ontstaat)
 • Zolders (inclusief de zoldertoegangsdeur)
 • Gaten in uw kelderfundering die boven het grondniveau zitten
 • Buitenwaterkranen
 • Elk gebied aan de buitenkant van uw huis waar twee verschillende bouwmaterialen samenkomen
 • Airconditioningunits gemonteerd in een raam of muur
 • Alle elektrische bedrading, kabel- of telefoonbedrading die door een muur loopt (wees opnieuw voorzichtig met elektrocutie en/of brandgevaar)
 • Plinten voor binnen
 • Postgleuven/hondendeurtjes
 • Funderingsafdichtingen
 • Spleten rond leidingen die door muren lopen

Dit zijn slechts enkele van de vele potentiële probleemgebieden in een huis. Natuurlijk zijn ramen en deuren dat ook verreweg de meest voorkomende bronnen van luchtlekkage, dus u zult deze met een arendsoog willen inspecteren.

Serieus worden over het probleem: een energie-audit voor thuis plannen

De beste manier om te lokaliseren precies waar uw huis al zijn warmte en energie verliest, hoeft u alleen maar een professional in te schakelen energieaudit thuis.

Ontdek waar u op moet letten bij een energiebedrijf voor thuis, en zet vervolgens uw volgende stap door te besluiten uw huis voor eens en voor altijd lekvrij te maken.

Ga vandaag nog aan de slag met een warmer, groener en betaalbaarder huis

Van visuele inspecties tot druktests van gebouwen, blowerdoortests, infraroodtests, thermische audits en meer: ​​er is zo veel we kunnen dit doen in een eenvoudig bezoek van twee uur bij u thuis.

Onze diensten voor woningverbetering omvatten energiezuinige woningisolatie-installaties in Denver, spuitschuim voor zolders en kruipruimtes, en nog veel meer.

BESTE EN GOEDKOOPSTE PRIJSVERGELIJKER - PRODUCTEN VERGELIJKEN EN MAKKELIJK OVERSTAPPEN
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0