Moet oude isolatie worden verwijderd voordat nieuwe wordt toegevoegd?


is-fiberglass-insulation-removal-necessary Moet oude isolatie worden verwijderd voordat nieuwe wordt toegevoegd?

Huiseigenaren vragen ons vaak over het verwijderen van glasvezelisolatie. Glasvezel is een van de meest gebruikte isolatiematerialen. Zoals elk type isolatie kan het echter na verloop van tijd zijn effectiviteit verliezen.

fiberglass-insulation-benefits-1024x536 Moet oude isolatie worden verwijderd voordat nieuwe wordt toegevoegd?

Aan welke soorten isolatie kan worden toegevoegd?

Het toevoegen van isolatie aan een geïsoleerde ruimte is in de meeste omstandigheden effectief. Dit geldt ongeacht het materiaal dat momenteel wordt gebruikt om uw huis te isoleren:

Glasvezel isolatie

Een van de voordelen van glasvezelisolatie is dat oudere en nieuwere materialen effectief kunnen worden gecombineerd om de thermische barrière van uw huis te verbeteren. Dit is vooral het geval bij ingeblazen glasvezelisolatie; de nieuwe isolatie kan via een klein gaatje in de muur naar binnen worden geblazen.

Veel huiseigenaren nemen contact met ons op met vragen over glasvezelisolatie, omdat dat het materiaal is dat in zoveel huizen wordt gebruikt. Glasvezel is echter niet het enige isolatiemateriaal voor woningen. Het is belangrijk om te weten dat andere soorten isolatie kunnen worden toegevoegd in plaats van te worden verwijderd en vervangen.

Cellulose-isolatie

Wanneer u isolatieopties online vergelijkt, zult u waarschijnlijk informatie vinden die erop wijst dat cellulose-isolatie superieur is aan glasvezel. In werkelijkheid hebben beide materialen hoge kwaliteitsbeoordelingen. Daarom raden wij aan de bestaande isolatie te versterken in plaats van deze te verwijderen en te vervangen.

Cellulose-isolatie is gemaakt van gerecycled papier en andere materialen. Het kan effectief worden gecombineerd met elk ander type isolatie, inclusief glasvezel.

Isolatie van minerale wol

Bij de isolatie van minerale wol kunnen meerdere gerecyclede materialen worden gebruikt, waaronder steen-, glas- en staalslakken (een bijproduct van de staalproductie). Huizen gebouwd in de jaren zeventig werden gewoonlijk geïsoleerd met minerale wol.

Als u minerale wolisolatie heeft, is versterking in plaats van vervanging doorgaans een optie. Glasvezel- en cellulose-isolatie kunnen effectief worden toegevoegd aan de minerale wol die u al hebt aangebracht.

Sprayschuimisolatie

Het toevoegen van sproeischuimisolatie is een geweldige manier om de efficiëntie te verbeteren van een deel van uw huis dat een sterkere thermische barrière nodig heeft. Sproeischuim heeft de hoogste R-waarde van alle isolatiematerialen op de markt, waardoor het een uiterst effectieve manier is om uw huis af te dichten.

We kunnen echter niet genoeg benadrukken dat spuitschuimisolatie niet rechtstreeks op bestaande isolatiematerialen mag worden aangebracht. Dit is een veelgemaakte fout die huiseigenaren maken wanneer ze zelf spuitschuimisolatie proberen te installeren.

Spuitschuim hecht niet goed aan glasvezel en andere soorten isolatie. Als u een geconditioneerde ruimte wilt upgraden, is het belangrijk om spuitschuimisolatie toe te voegen, zodat deze de effecten van bestaande materialen versterkt zonder in direct contact te komen met bestaande isolatie.

Wanneer moet de isolatie worden verwijderd en vervangen?

Het volledig verwijderen en vervangen van isolatie is de uitzondering, niet de regel. Over het algemeen zijn we in staat om isolatie toe te voegen aan een bestaande thermische barrière zonder dat er een rommelig en tijdrovend vervangingsproject nodig is.

Er zijn echter situaties waarin glasvezelisolatie en andere materialen moeten worden vervangen, zodat nieuwe en verbeterde isolatie kan worden toegevoegd. Deze omvatten:

  • Er heeft zich vocht opgehoopt in de isolatie, wat leidt tot de groei van schimmel en meeldauw. (Dit is geen groot probleem in een droge staat als Colorado, maar het is toch het vermelden waard.)
  • Insecten, knaagdieren en ander ongedierte hebben zich in de isolatie gevestigd.
  • De bestaande isolatie is zeer oud en begint te verslechteren.

Mogelijk merkt u een groot aantal problemen op die verband houden met een slechte isolatie van uw huis, waaronder tocht, slechte luchtkwaliteit en hogere energierekeningen. Om te bepalen hoe uw isolatie presteert, voert ons team een ​​uitgebreide energieaudit van uw woning uit.

Door te beginnen met een energie-audit voor uw woning, zijn we in staat om energie-efficiëntieproblemen nauwkeurig te identificeren en mogelijke oplossingen te bepalen. De diepgang en prestaties van uw woningisolatie zijn voor ons team een ​​belangrijke overweging.

Zoals hierboven vermeld, is het verwijderen van glasvezelisolatie en/of het verwijderen van andere isolatie doorgaans niet nodig. Waar mogelijk raden we aan om de huidige isolatie van uw huis aan te passen met extra materiaal om de thermische barrière van uw huis te verbeteren.

Upgrade vandaag nog uw huisisolatie

Waarschijnlijk denkt u niet zo veel na over uw woningisolatie. Dat komt omdat, wanneer isolatie zijn werk doet, er geen reden is om er nog eens over na te denken. Maar als er een probleem is, is het belangrijk om mogelijke upgrades te overwegen.

Voor informatie over het verbeteren van de isolatie van uw huis in Denver kunt u ons bellen op (303) 227-1000 Vandaag.

Als u in Fort Collins woont, bel REenergizeCO dan op (970) 323-3191. Wij bedienen huiseigenaren in de hele Colorado Front Range.

BESTE EN GOEDKOOPSTE PRIJSVERGELIJKER - PRODUCTEN VERGELIJKEN EN MAKKELIJK OVERSTAPPEN
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0