Nog niet klaar om het hele huis te isoleren? Begin met deze 4 belangrijke plekken


home-insulation-best-places Nog niet klaar om het hele huis te isoleren?  Begin met deze 4 belangrijke plekken

Zowel qua comfort als qua kosten kan het belang van een goede woningisolatie niet worden overschat. Het installeren van de juiste soort isolatie (en deze op de juiste manier installeren) is de meest trefzekere manier om een ​​gelijkmatige, stabiele temperatuur in uw huis te handhaven en tegelijkertijd uw energierekening onder controle te houden.

Bovendien helpt adequate isolatie u uw huis te beschermen tegen bedreigingen op de lange termijn, zoals vocht en plagen.

Dus waar heb je isolatie nodig? Het meest eerlijke antwoord is overal. Omdat de lucht stiekem is en elke beschikbare route voor binnenkomst en vertrek volgt, vereist een optimale energie-efficiëntie echt dat u uw huis van het dak tot de fundering en elke plaats daartussenin isoleert. Dat geldt zeker hier in Colorado, waar we het hele jaar door een dynamisch klimaat ervaren, met hogere temperaturen in de zomer en zeer koude temperaturen in de winter.

Maar we erkennen dat de kosten een probleem zijn, en veel huiseigenaren willen alleen maar hun eerste stappen zetten in de richting van energie-efficiëntie zonder elke vierkante centimeter te isoleren.

Daarom belichten we in dit artikel vier van de beste plaatsen om uw huis te isoleren. Deze vier gebieden zijn de grootste boosdoeners van luchtlekken en energieverlies, en vormen dus de beste isolatiemogelijkheden voor uw geld.

Zolder isolatie

Bijna alle energiedeskundigen in Colorado zijn het erover eens: de zolder is de belangrijkste plek voor isolatie in huis.

Warme lucht stijgt, dus tijdens de wintermaanden reist al uw verwarmde binnenlucht op natuurlijke wijze naar de zolder.

Als de zolder niet goed geïsoleerd is, stuur je niet alleen het grootste deel van die geconditioneerde lucht naar de zolder (waar niemand ervan kan genieten), maar ontsnapt het ook van de zolder naar de buitenlucht. Zonder de juiste isolatie betaalt u feitelijk voor het verwarmen van uw tuin – en u doet het ook niet zo goed!

Tijdens de zomermaanden is het tegenovergestelde waar. Hete lucht sijpelt van buitenaf de zolder binnen en hoopt zich vervolgens binnen op, waardoor het moeilijker wordt om het interieur eronder te koelen.

Muurisolatie

Buitenmuren behoren tot de beste plaatsen om uw huis te isoleren. Hoogwaardige isolatie houdt uw geconditioneerde lucht binnen waar u deze wilt hebben (en voorkomt dat buitenlucht naar binnen sijpelt).

Binnenmuurisolatie helpt u ondertussen om de temperatuur van kamer tot kamer consistent te houden. Als bijkomend voordeel kan muurisolatie ook voorkomen dat geluid zich tussen kamers verspreidt, waardoor de privacy wordt vergroot en de rust in huis wordt bevorderd!

Isolatie van kruipruimte

Het isoleren van kruipruimtes betekent dat u uw leidingen beschermt tegen gevaarlijk koude temperaturen. Het kan ook helpen om uw kanalen warm te houden in de winter en koel in de zomer.

Een goede isolatie van de kruipruimte biedt naast de totale energiebesparing nog een aantal andere voordelen. Omdat je leidingen minder koud worden, krijg je sneller warm water uit je kranen. En omdat de kanalen een gelijkmatige temperatuur handhaven, kan uw verwarmings- en airconditioningunit sneller de gewenste temperatuur leveren (omdat u niet hoeft te wachten tot de kanalen zijn opgewarmd of afgekoeld).

Kruipruimte-isolatie kan ook helpen beschermen tegen knaagdieren, insecten en andere beestjes, evenals tegen schade door vocht.

Vloerisolatie

Iedereen weet hoe het is om over een koude vloer te lopen en naar het dichtstbijzijnde paar sokken te rennen. Er is niets erger dan een kamer die comfortabel aanvoelt vanaf de enkels, maar ijskoud is aan je voeten.

Koude of ongelijkmatige vloertemperaturen zijn een duidelijk teken van onvoldoende isolatie. Door isolatie aan uw vloeren toe te voegen, kunt u voorkomen dat er lucht lekt van de bovenste verdieping naar de eerste verdieping (of van de eerste verdieping naar de onderliggende verdieping).

Net als muren kunnen geïsoleerde vloeren extra geluidsisolatie en privacy aan uw huis toevoegen! Ben je het beu om je kinderen naar boven te horen stampen en schreeuwen terwijl jij in de master een dutje probeert te doen? Isolatie kan de oplossing zijn! …Nog een reden dat vloeren een van de beste plekken zijn om je huis te isoleren!

Plan een Home Energy Audit in Denver of Fort Collins, CO

Een geweldige eerste stap is het plannen van een energie-audit voor uw huis met ons lokale team van energie-experts voor uw huis hier in Denver en Fort Collins. We komen langs om de bestaande isolatie van uw huis te evalueren – inclusief de zolder, muren, kruipruimtes en vloeren – en zoeken naar eventuele kostbare luchtlekken of andere problemen, en geven suggesties over hoe u deze op een betaalbare manier kunt verhelpen.

Of het nu gaat om het verwijderen van oude isolatie en het installeren van nieuwe materialen, het toevoegen van nieuwe isolatie over de oude isolatie, of het simpelweg dichten van vervelende luchtlekken, ons professionele installatieteam kan u de juiste oplossing aanbevelen en vervolgens doorgaan met de installatie wanneer het u uitkomt. Het kost slechts een paar uur van uw tijd.

Om aan de slag te gaan, neemt u eenvoudig contact op met ons kantoor en plant u vandaag nog een energie-audit voor uw huis in Denver of Fort Collins, CO.

BESTE EN GOEDKOOPSTE PRIJSVERGELIJKER - PRODUCTEN VERGELIJKEN EN MAKKELIJK OVERSTAPPEN
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0