Tips voor het koelen van uw huis in de zomer


tips-for-cooling-your-home-in-the-summer Tips voor het koelen van uw huis in de zomer

Geloof het of niet, de zomer is bijna aangebroken en het is tijd om je voor te bereiden op het warmere weer. Uw huis kan erg oncomfortabel zijn als het kwik ongeveer 90 graden stijgt. Koel blijven gaat niet alleen over comfort; uw veiligheid hangt ook af van het vermogen om af te koelen in tijden van extreme temperaturen. Uw huis moet een plek zijn waar u met uw gezin kunt genieten van activiteiten, maar u zult niet veel kunnen genieten zonder te bedenken hoe u uw woonruimte kunt koelen. De volgende tips zullen helpen.

Isolatie aanbrengen. Soms vergeten mensen dat isolatie niet alleen wordt gebruikt om warm te blijven. Isolatie is ook in de zomermaanden een effectieve energiebesparende oplossing. Door uw huis goed te isoleren, verlaagt u uw elektriciteitsrekening bij warm weer, net als in de winter. Tijdens de zomer verplaatst warme lucht zich van buiten naar binnen, maar het isoleren van plafonds, muren en vloeren zal de behoefte aan airconditioning verminderen door effectieve weerstand tegen de warmtestroom te creëren.

Summer-Sun-300x297 Tips voor het koelen van uw huis in de zomer

Installeer een ventilator voor het hele huis. Fans van het hele huis zuigen lucht naar binnen via open ramen en afvoerkanalen door het dak. De ventilatoren zorgen voor zolderventilatie en koelen het hele huis. Het gebruik van een ventilator voor het hele huis in combinatie met airconditioners zal de slijtage van uw airconditioningapparaat verminderen en uw huis op een regelmatigere temperatuur houden.

Bescherm ramen op het noorden en westen. Scherm uw ramen af ​​met luifels of bomen buiten uw huis en kwaliteitsgordijnen of zonwering binnen. Als u geen bomen kunt planten buiten de ramen of luifels die u niet wilt, kunt u een reflecterende film op het glas aanbrengen.

Schakel warmtebronnen uit. Zorg ervoor dat u op extreem warme dagen niet van plan bent om te bakken of de oven te gebruiken. Eet koel voedsel of gebruik de magnetron om uw voedsel te verwarmen. Schakel lampen over van conventionele lampen naar compacte fluorescentielampen of LED's. Zorg ervoor dat u uw lampen, tv's, computers en andere grote apparaten uitzet als u ze niet gebruikt.

Door deze tips in de praktijk te brengen, kunt u uw huis en gezin koel houden tijdens de warme zomermaanden. Als u hulp nodig heeft bij het installeren van een van deze items of bij het uitvoeren van een zomerkoelingsplan, neem dan contact met ons op via (303) 227-1000.

BESTE EN GOEDKOOPSTE PRIJSVERGELIJKER - PRODUCTEN VERGELIJKEN EN MAKKELIJK OVERSTAPPEN
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0