Top 7 voordelen van het installeren van zonnepanelen bij u thuis


benefits-of-solar-power Top 7 voordelen van het installeren van zonnepanelen bij u thuis

Het probleem met technologie is dat je, tenzij je het in je zak hebt, niet altijd weet hoe snel het verandert.

Twintig jaar geleden werd er veel gesproken over zonne-energie, maar het leek een verre en onvolmaakte fantasie.

Dingen zijn veranderd. Zonne energie De technologie is de afgelopen jaren snel vooruitgegaan en wordt in nieuwe huizen snel net zo gebruikelijk als wijnkoelkasten en videodeurbellen. Het is betaalbaarder, betrouwbaarder en praktischer dan ooit tevoren. En de voordelen zijn groot. Hier zijn 7 coole:

1. Bespaart u geld

Wat is de gemakkelijkste manier om te voorkomen dat je ergens geld aan uitgeeft? Maak het zelf!

Door zonnepanelen op uw huis te installeren, wekt u uw eigen elektriciteit op, waardoor u minder verbruikt van uw energiebedrijf. (Technisch gezien doet de zon al het werk, maar wij geven u de eer!) Dat kan zich vertalen in een kleiner 'saldo' op de factuur elke maand.

Hoe substantieel zijn die besparingen? Het hangt af van de grootte van uw panelen, hoe ze zijn geïnstalleerd, hoeveel energie u gebruikt en hoeveel zonlicht u krijgt waar u woont (hoewel zonnepanelen zelfs bij bewolkte hemel aanzienlijke energie uit de zon kunnen halen).

Er zijn gezinnen in dit land die een normaal, alledaags Amerikaans leven leiden in huizen die volledig worden aangedreven door zonne-energie, waarbij ze $ 0 per maand aan energierekeningen betalen (en soms zelfs een overschot aan energie genereren, die ze verhandelen met het energiebedrijf!) .

Zelfs als je het niet zo gezellig hebt met de zon, kunnen zonnepanelen toch een behoorlijk deel van je maandelijkse energiekosten “wegsmelten”. Zonneschijn is tenslotte een van de weinige dingen in het leven die gegarandeerd gratis zijn.

Om erachter te komen hoeveel geld zonnepanelen u zouden besparen, gezien de specifieke kenmerken van uw huis hier in Colorado, kunt u een energie-audit voor uw huis plannen (meer daarover hieronder).

2. Goed voor de planeet

Van alle alternatieve energiebronnen die er zijn, beschouwen deskundigen zonne-energie over het algemeen als de meest milieuvriendelijke.

Stel je de volgende situatie voor. Zonne energie:

 • Produceert nul broeikasgassen.
 • Is geruisloos.
 • Is hernieuwbaar.
 • Is niet giftig voor de menselijke gezondheid, wat zich vertaalt in een langere levensduur en lagere gezondheidszorgkosten!
 • Is stabiel.
 • Vermindert de algehele afhankelijkheid van de samenleving van steenkool, aardgas en fossiele brandstoffen.
 • Vereist zeer weinig water voor onderhoud.
 • Draagt ​​niet bij aan watervervuiling, in tegenstelling tot sommige andere energiebronnen.
 • Is niet kwetsbaar voor droogte en is over het algemeen veerkrachtig tegen natuurrampen.

De zonne-energie raakt pas op als de zon opbrandt, wat nog heel, heel lang duurt! En nog meer goed nieuws: door zonnepanelen op uw huis te plaatsen, wordt de zon geenszins verminderd. De roggen zijn er zodat jij vrijelijk kunt oogsten!

3. Een gelukkig toeval: de zon schijnt tijdens de piekuren van de elektriciteit

Hoeveel heeft u uw energierekening bestudeerd? Wist u dat elektriciteit op bepaalde uren van de dag duurder is?

Op veel plaatsen – waaronder ons huis in Denver, CO – is de energievraag meestal het hoogst tussen 11.00 uur en 16.00 uur. Toevallig zijn dit ongeveer dezelfde uren waarop uw zonnepanelen hun beste werk doen.

De voordelen zijn minstens tweeledig:

 • U bespaart uzelf meer geld door minder van het nutsbedrijf te gebruiken tijdens de uren waarop zij u het meest in rekening brengen.
 • Naarmate meer mensen zonnepanelen op hun dak gaan gebruiken, zullen ze de totale vraag naar door nutsvoorzieningen geleverde energie tijdens piekuren helpen verminderen. Op de lange termijn kan dit voor iedereen de energiekosten in de middag helpen verlagen/stabiliseren.

4. Verhoogt de woningwaarde (nu en vooral voor de toekomst)

In een recent onderzoek door de Electricity Markets & Policy-groep van het Lawrence Berkeley National Laboratory werd gekeken naar meer dan 20.000 huizenverkopen in de VS en kwam tot de conclusie dat zonnepanelen de doorverkoopwaarde van huizen gemiddeld met $14.329 verhogen (waarbij de waarden met meer dan $20.000 stijgen in sommige bijzonder energiebewuste regio's ).

Een deel daarvan kan correlatief zijn. Nieuwere, duurdere huizen hebben meestal zonnepanelen, of kopers er nu naar op zoek zijn of niet. Maar dat feit schept een geheel eigen realiteit, een zichzelf manifesterende profetie van zonnepanelen die de waarde van huizen verhogen.

Met andere woorden, het is een correlatie waar u bij wilt zijn!

Of kopers nu oorspronkelijk op zoek waren naar zonnepanelen of niet, dat zijn ze nu, en makelaars zeggen dat het een aantrekkelijk verkoopargument is op de wederverkoopmarkt – en snel standaard wordt. Als uw huis dus geen zonnepanelen heeft, concurreert het met huizen die dat wel hebben.

Nu zonnepanelen de norm worden in de nieuwbouw, kunnen woningen zonder zonnepanelen steeds meer een concurrentienadeel ondervinden.

5. Creëert lokale banen

Een van de grootste uitdagingen waarmee de moderne economie wordt geconfronteerd, is de behoefte aan lokale banen die alleen door echte mensen kunnen worden vervuld.

Zonne-energie is nu al in opkomst als een verrassend robuuste bron van banencreatie, vooral in gemeenschappen als Denver, waar zonne-energie echt aanslaat.

Hoewel zonne-energie een van de meest kostenefficiënte vormen van energieopwekking ter wereld is, zijn de installatiekosten de grootste kostenpost. (Dat zijn eenmalige kosten, benadrukken experts, in tegenstelling tot eindeloze energierekeningen.) Deze installateurs hebben doorgaans lokaal personeel, wat een zegen is voor lokale gemeenschappen die behoefte hebben aan meer werkgelegenheid.

6. Draag uw steentje bij aan de verdediging tegen cyberterroristen

Als we allemaal afhankelijk zijn van dezelfde elektriciteitsnetten, zijn we collectief vatbaar voor cyberaanvallen, die deskundigen op het gebied van binnenlandse veiligheid de afgelopen jaren consequent hebben aangemerkt als een van de grootste bedreigingen.

Zonne-energie helpt het elektriciteitsnet veilig te stellen door het te decentraliseren. Steden die in grotere mate afhankelijk zijn van zonne-energie hebben bijvoorbeeld doorgaans een groter aantal energieproductielocaties over een groter gebied. Dit helpt het apparaat niet alleen te beschermen tegen cyberaanvallen, maar ook tegen minder berekende bedreigingen: natuurrampen, elektrische overbelasting, enzovoort.

Op individuele basis geeft het plaatsen van zonnepanelen op uw woning u ook enige onafhankelijkheid van het centrale elektriciteitsnet. Zelfs als de stad ‘donker wordt’, zal de zon blijven schijnen.

7. Uncle Sam zal je een pauze geven

De federale overheid wil graag dat zonne-energie op grotere schaal wordt toegepast en biedt daarom grote belastingvoordelen aan voor degenen die zonnepanelen op hun huis installeren. In 2015 heeft het Amerikaanse Congres de federale belastingvermindering voor zonnepanelen zelfs met vijf jaar verlengd.

Met dit federale krediet, ook wel het Investment Tax Credit (of ITC) genoemd, kunnen huiseigenaren 30 procent van de kosten voor het installeren van zonnepanelen aftrekken van hun totale federale belastingplicht, zonder limiet.

Bedrijven die commerciële zonne-energiesystemen installeren, kunnen ook profiteren van het federale krediet.

Er is veel te weten over de federale belastingvermindering voor zonnepanelen. En de voordelen eindigen niet op zonne-energieniveau! Veel staten, provincies en steden bieden belastingvoordelen voor het installeren van zonnepanelen op uw huis. Hier in Colorado kunnen zonne-energiegebruikers in aanmerking komen voor het Colorado Solar Renewable Energy Credits (SREC)-programma, evenals voor vrijstellingen van omzetbelasting en onroerendgoedbelasting.

Naast belastingvoordelen bieden verschillende nutsbedrijven in Colorado verschillende kortingen en andere prikkels aan huiseigenaren met nieuwe zonnepaneleninstallaties.

Plan een Home Energy Audit in Denver of Fort Collins, CO

Wilt u meer weten over de voordelen van het plaatsen van zonnepanelen op uw woning?

Wij raden u aan contact op te nemen met ons kantoor en een energieaudit voor uw woning in te plannen. We sturen een gecertificeerde gebouwprestatieanalist naar uw huis om te bepalen hoeveel u kunt profiteren van de installatie van zonnepanelen, hoeveel het u zou kunnen kosten en hoeveel geld u zou besparen.

We hebben talloze energie-audits voor woningen in Colorado uitgevoerd. Het proces is snel en eenvoudig en kan u veel vertellen over de situatie van het energieverbruik in uw huis – allemaal met het oog op het verhogen van uw levenskwaliteit en het verlagen van uw maandelijkse uitgaven.

Lees meer over een energieaudit voor uw huis in Denver, CO en neem vandaag nog contact op met ons kantoor om de uwe te plannen.

BESTE EN GOEDKOOPSTE PRIJSVERGELIJKER - PRODUCTEN VERGELIJKEN EN MAKKELIJK OVERSTAPPEN
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0