Voordelen van het vervangen van ramen in uw huis | REenergize CO


benefits-of-replacing-your-windows Voordelen van het vervangen van ramen in uw huis |  REenergize CO

Toen Angela Lansbury in 1966 geschiedenis op Broadway schreef door haar publiek uit te dagen een nieuw raam te openen, had ze het niet over de letterlijke glazen kozijnen in je muren!

Maar het blijkt dat het letterlijk openen van een nieuw venster een geheel eigen levensveranderende (en geldbesparende) impact kan hebben.

Sterker nog, het vervangen van de ramen in uw woning is één van de meest effectieve manieren om uw huis energiezuiniger te maken. Maar daar houden de voordelen niet op.

Dat proces begint met een energie-audit voor uw huis, wat onze kans is om vast te stellen wat er mis gaat in uw huis of kantoor (op energiegebied) en specifieke aanbevelingen te doen voor betaalbare oplossingen. Een nietje bovenaan de lijst met oplossingen: ramen vervangen ¦ als de prijs goed is

In het artikel van vandaag gaan we dus kijken naar enkele van de belangrijkste voordelen van ramen vervangen in een huis in Coloradode gemiddelde kosten van nieuwe ramen voor een huis, en dan gaan we die voordelen afwegen tegen de investeringskosten.

1. Directe besparingen

Wanneer gezinnen besluiten de ramen in hun huis te vervangen, zien ze dit meestal als geld uitgeven om later geld te besparen. En inderdaad, energiezuinige ramen hebben een aanzienlijke ROI op de lange termijn, die we hieronder in meer detail zullen onderzoeken. Maar de besparingen beginnen eigenlijk eerder dan u zich misschien realiseert.

Wanneer wij optreden Energie-audits voor huizen in Coloradohet is niet ongebruikelijk dat we dat tegenkomen oudere ramen met één beglazing zijn verantwoordelijk voor tot 30% van het energieverlies van een huis.

Zodra u nieuwe energiezuinige ramen op hun plaats installeert, stopt het energieverlies. Zo kunt u uw maandelijkse energierekening met 25% of meer verlagen, beginnend in maand één.

Bovendien kan uw plaatselijke energieleverancier kortingen of andere financiële prikkels aanbieden als beloning voor het vervangen van uw ramen. Vraag uw accountant ook naar de belastingaftrek die u mogelijk kunt claimen als u uw ramen vervangt!

2. Verlaging van uw HVAC-kosten op lange termijn

Nog dieper dan de besparingen op de korte termijn zijn de voordelen op de lange termijn van het installeren van nieuwe ramen voor uw huis.

De huidige energiezuinige vervangingsramen zijn speciaal ontworpen om de warmte binnen of buiten te houden, afhankelijk van de tijd van het jaar. Dat betekent dat uw HVAC-systeem lang niet zo hard werkt om de temperatuur in uw huis te stabiliseren.

Uit onderzoek blijkt zelfs dat energie-efficiënte ramen de vraag naar HVAC-units met wel 25% verminderen tijdens de piekperiodes voor verwarming en koeling.

3. Het leven is comfortabeler geworden

Het is moeilijk om een ​​prijs te plakken op de waarde van comfort. Eigenwoningbezit is de hoeksteen van de American Dream, juist omdat het ieders kans is om zijn of haar eigen kasteel te hebben – de mogelijkheid om voor zichzelf het leven te creëren dat men wil leiden.

Door uw ramen te vervangen, kunt u een einde maken aan de constante schommelingen in de temperatuur in huis, waardoor u de hele dag dekens aan en uit moet doen.

Energiezuinige vervangingsramen zorgen voor direct gezelligheid in woningen die anders moeilijk te reguleren waren.

Bovendien doen ze het beter het reguleren van natuurlijk licht, UV-stralen en extern geluid.

4. Verhoog de waarde van uw huis

Uit huizenverkooponderzoeken blijkt dat huizen met nieuwere en energiezuinigere ramen hogere prijzen opleveren. Als u vandaag nieuwe ramen zou plaatsen en morgen uw huis zou verkopen, zou u vrijwel zeker meer geld verdienen dan gisteren.

Dat komt omdat huizenkopers veel waarde hechten aan nieuwe ramen en begrijpen dat de gemiddelde kosten van nieuwe ramen voor een huis duur kunnen zijn. Het is een project waarin ze later niet meer hoeven te investeren. Ze weten ook dat het vervangen van ruiten belangrijke voordelen biedt die de waarde van hun aankoop verhogen:

  • Nieuwe ramen zien er mooier uit (beteugelen).
  • Ze zijn veiliger.
  • Omdat ze de binnenkomende UV-straling reguleren, verlengen ze de levensduur van meubels, schilderijen en decoraties.
  • Ze zorgen voor een comfortabeler leven.
  • Ze verlengen de levensduur van het huis.
  • De huizenkopers weten dat ze de hogere aankoopprijs kunnen compenseren met de maandelijkse energiebesparing op hun woning.

BESTE EN GOEDKOOPSTE PRIJSVERGELIJKER - PRODUCTEN VERGELIJKEN EN MAKKELIJK OVERSTAPPEN
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0