Waarom zonnepanelen niet het soort onderhoud vergen dat u zou verwachten


solar-power-home-maintenance Waarom zonnepanelen niet het soort onderhoud vergen dat u zou verwachten

Veel huiseigenaren zijn echter verrast als ze horen dat zonne-energiesystemen vrijwel geen onderhoud vergen – de komende jaren.

Hoe kan dat zijn? Hier zijn zeven redenen waarom zonne-energiesystemen weinig onderhoud vereisen.

1. Ze gaan 25 tot 30 jaar mee

Gemiddeld zullen nieuw geïnstalleerde zonne-energiesystemen voor woningen naar verwachting 25 tot 30 jaar meegaan voordat er enig significant onderhoud nodig is.

Dat betekent dat nieuwe huizenkopers van begin dertig waarschijnlijk al in de zestig zullen zijn voordat ze ooit de telefoon (of wat we tegen die tijd ook gebruiken) moeten opnemen om een ​​specialist te bellen voor onderhoud.

Deskundigen zeggen dat zelfs na dertig jaar zonder significante onderhoudsinspanningen de meeste zonne-energiesystemen voor thuisgebruik nog steeds 85% of beter zullen presteren.

2. Ze hebben geen bewegende delen

Het is een eenvoudig mechanisch principe: meer onderdelen, meer problemen. Zonne-energiesystemen omvatten relatief weinig onderdelen en geen enkele beweegt. Dat is een van de belangrijkste redenen waarom zonne-energiesystemen weinig onderhoud vereisen. Er is niet veel kans dat dingen kapot gaan.

3. Ze zijn ontworpen om op het dak te zitten… in de zon

Huizenkopers zijn soms bang dat zonne-energiesystemen in de zon zullen verweren. Maar onthoud: in de zon zitten is waar het bij zonnepanelen om draait, en ze zijn precies voor dat doel ontworpen. De speciale materialen die in zonne-energiesystemen worden gebruikt, zijn gemaakt om intens en langdurig zonlicht te weerstaan. Ze zijn ook gebouwd om de dagelijkse ontberingen van het buitenleven te doorstaan.

4. Het schoonmaken is gemakkelijk en onregelmatig

Het moeilijkste aan het schoonmaken van zonnepanelen is naar de winkel rijden en een waterslang kopen. Want dat is alles wat nodig is. (Vermijd gewoon heel koud water en spuit ze niet tijdens de piekuren van de dag, omdat extreme temperatuurverschillen problemen kunnen veroorzaken.)

Als de panelen vuil lijken, kunnen ze een spray krijgen om de panelen te verwijderen van vuil, stof, roet, pollen, bladeren en vogelpoep.

Als u geen zin heeft in een waterslang, zijn er professionele schoonmaakdiensten voor zonnepanelen beschikbaar (meestal gemiddeld een paar honderd dollar per schoonmaakbeurt). Sommige huiseigenaren gaan zelfs zo ver dat ze sprinklersystemen met zonnepanelen op hun dak installeren. Maar dat hoef je allemaal niet te doen. Een waterslang is in de meeste gevallen voldoende.

5. Garanties

Misschien wel het belangrijkste van alle redenen waarom zonne-energiesystemen weinig onderhoud vereisen: de garantie.

De meeste hedendaagse zonne-energiesystemen worden geleverd met een fabrieksgarantie, die vaak 85% prestatie garandeert gedurende 25 jaar of langer.

Deze garanties geven de huiseigenaar een aanzienlijke gemoedsrust. Mocht zich ooit een onverwacht probleem voordoen, dan is de oplossing slechts één telefoontje verwijderd van de garantie.

Heeft u een bestaand zonne-energiesysteem zonder voldoende garantie? In de meeste gevallen kun je er achteraf een kopen.

6. Vergroten van de beschikbaarheid van goede materialen

De markt voor zonne-energie heeft de afgelopen tien jaar enorme vooruitgang geboekt. Nu zonnepanelen de nieuwe norm worden in de woningbouw, nemen nieuwere en betere materialen hun plaats in de markt in. Materialen van hogere kwaliteit kunnen betere prestaties, grotere energiebesparingen en minder onderhoud betekenen. Praat met uw zonne-energiebedrijf thuis over de materialen die zij gebruiken.

7. Zonnepanelen betekenen minder werk voor uw HVAC

We kunnen het niet hebben over de redenen waarom zonne-energiesystemen weinig onderhoud vereisen zonder één bijkomend maar belangrijk feit te noemen: zonnepanelen kunnen ook de levensduur van uw HVAC verlengen.

Als ze op de juiste manier worden geïnstalleerd, kunnen zonnepanelen in Denver een substantieel verschil maken in de mate waarin uw huis afhankelijk is van de HVAC om binnenshuis een constante, comfortabele temperatuur te behouden.

Minder werk voor uw HVAC kan minder onderhoud en een langere levensduur van uw verwarmings- en airconditioningunit betekenen, een van de duurste machines in uw huis.

Huur REenergizeCO in als uw zonne-energiebedrijf

Wij streven ernaar om materialen van de hoogste kwaliteit te gebruiken tegen betaalbare prijzen. En in tegenstelling tot veel andere energieleveranciers passen wij onze zonne-energiesystemen aan de specifieke energiebehoeften van uw individuele woning aan – en aan uw budget. Het heeft geen zin om voor meer zonne-energie te betalen dan u verbruikt.

We hebben een lange staat van dienst in het succesvol installeren van probleemloze zonne-energiesystemen voor huiseigenaren in heel Colorado, en de beoordelingen van onze klanten spreken voor zich.

BESTE EN GOEDKOOPSTE PRIJSVERGELIJKER - PRODUCTEN VERGELIJKEN EN MAKKELIJK OVERSTAPPEN
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0