Wat is de beste tijd van het jaar om een ​​huis te isoleren?


home-insulation-attic Wat is de beste tijd van het jaar om een ​​huis te isoleren?

Isolatie speelt een cruciale rol bij het comfortabel houden van een huis in Colorado gedurende alle vier de seizoenen van het jaar. Bij isolatie wordt vaak gedacht aan het vage spul dat je onsystematisch in je muren gooit. De waarheid is dat veel mensen zich niet bewust zijn van de complicaties die gepaard gaan met het correct installeren van uw isolatie.

Het proces van isolatie aanbrengen bevat veel stappen waar u goed over moet nadenken. Wat gaat het kosten? Hoeveel heb je nodig? Wat voor soort heb je nodig? Al deze vragen zijn erg belangrijk om te overwegen, maar misschien is een andere vraag die u moet beantwoorden: wat is de beste tijd van het jaar om te isoleren? Het antwoord is: nu meteen!

Wanneer u dit najaar het proces van het installeren van nieuwe isolatie doorloopt, moet u rekening houden met de volgende voordelen:

Zacht weer

De tijd van het jaar waarin u in Denver nieuwe isolatie toevoegt, speelt een rol in de installatieprijs en het onmiddellijke comfort van uw huis. De herfst is de beste tijd om te isoleren vanwege het mooie weer in Colorado deze tijd van het jaar. Door isolatie toe te voegen terwijl het weer mild is, kunt u comfortabel blijven totdat de winter zijn lelijke kop opsteekt. Wanneer dit gebeurt, zorgt de nieuw geïnstalleerde isolatie ervoor dat uw huis warmer blijft en minder druk uitoefent op uw verwarmings- en koelsystemen tijdens de respectievelijke seizoenen waarin ze actief zijn. Dit alles leidt er uiteraard toe dat u maandelijks en jaarlijks minder geld betaalt op uw energierekening.

Als u in de herfst nieuwe isolatie installeert, bespaart u geld

Door nieuwe en verbeterde isolatie te installeren, verbruikt uw huis minder energie en beschermt u tegelijkertijd het milieu. Huiseigenaren in heel Colorado verspillen elk jaar honderden tot duizenden dollars aan het verwarmen en koelen van huizen die lucht door het dak, ramen, deuren en muren lekken. Het hebben van de juiste Colorado R-waarden voor uw isolatie is een investering waarmee u in de winter op aardgasverbruik en in de zomer op elektriciteitskosten kunt besparen. Dit zorgt ervoor dat de temperatuur in uw huis het hele jaar door constant blijft. Het einde van de zomer en het begin van de herfst is de tijd van het jaar waarin inwoners van Colorado hun verwarming en airconditioning het minst gebruiken. Hierdoor merkt u weinig verschil in de temperatuur van uw huis terwijl u de isolatie van uw huis vervangt of toevoegt.

De laatste hand leggen aan uw zomerrenovatie?

Om voor de hand liggende redenen is het gemakkelijkste moment om uw huis te isoleren tijdens een verbouwing, of een tijd waarin er aan de structuur van uw huis wordt gewerkt. Veel verbouwingen aan huizen vinden plaats in de zomer en zijn klaar voordat het koudere weer aanbreekt. Als u uw hele huis of kamer gaat verbouwen, de bedrading moet vervangen of de leidingen moet repareren, kunt u bepalen of uw huis wel of niet geïsoleerd moet worden.

De meest logische plek om een ​​bestaande woning te isoleren is de zolder. De reden hiervoor is dat de meeste huizen in Colorado het grootste deel van hun energie verliezen via het dak en de zolderruimte. Het kan zijn dat u ziet dat uw zolder al geïsoleerd is en denkt dat extra isolatie niet nodig is. De waarheid is dat veel zolders in Denver (vooral oudere huizen) ondergeïsoleerd zijn. Als u dit weet, kan het de moeite waard zijn om minstens 30 cm isolatie aan de vloer van uw zolder toe te voegen, zodat u geen kostbare energie meer verliest.

Soorten isolatie

Welk type isolatie u in uw woning moet gebruiken, hangt af van de locatie waar de isolatie wordt geïnstalleerd. Voor huizen in Colorado installeren of passen we meestal isolatie aan met één of een combinatie van de volgende:

  • Cellulose
  • Spuitschuim
  • Glasvezel

Deze komen allemaal in vormen die omvatten:

  • Batten
  • Losse vulling
  • Broodjes
  • Schuimbord
  • Spuitbord
  • Dampbarrières

Voor meer informatie over onze prijzen, klik hier.

Isolatieaannemers – Denver

De kinderen gaan weer naar school, de herfst is in volle gang en binnenkort is het tijd om de bladeren te harken. Nu we allemaal overgaan op het dragen van lange mouwen en tennisschoenen in plaats van slippers, is het ook tijd om je huis klaar te maken voor de kou. Terwijl het controleren van uw HVAC-systeem en het afdichten van uw ramen een goede eerste stap zijn om u voor te bereiden op de winter, kan het isoleren van uw huis dit najaar u helpen honderden dollars op uw energierekening te besparen. Als u vragen heeft over het toevoegen van isolatie aan uw huis of over andere energieverbeteringen in uw huis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder. Of u nu voor ons kiest of niet, wij willen dat u deze winter warm blijft en geld bespaart!

BESTE EN GOEDKOOPSTE PRIJSVERGELIJKER - PRODUCTEN VERGELIJKEN EN MAKKELIJK OVERSTAPPEN
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0