Wat zijn de opties voor mijn zonne-energiesysteem?


what-are-my-solar-panel-options Wat zijn de opties voor mijn zonne-energiesysteem?

De beslissing om te investeren in zonne-energie voor uw woning brengt een aantal extra keuzes met zich mee. Van het bepalen van de behoeften en doelstellingen van uw zonne-energieopbrengst tot het vinden van het juiste zonne-energiebedrijf, er is veel waarmee u rekening moet houden als u voor zonne-energie kiest.

Het kiezen van de beste zonnepanelen is voor veel huiseigenaren een topprioriteit. Hoogwaardige zonnepanelen vormen de basis van een betrouwbaar, efficiënt energiesysteem voor thuis.

Lees verder voor meer informatie over de beschikbare typen en merken zonnepanelen en uw installatiemogelijkheden:

Soorten zonnepanelen

De technologie achter zonne-energie is door de jaren heen enorm gegroeid. Wat vroeger een nicheproduct voor de rijken was, is nu betaalbaar en effectief voor de meerderheid van de huiseigenaren – vooral in een zonnige en ondersteunende staat als Colorado.

Over het algemeen hebben huiseigenaren drie opties om uit te kiezen voor hun residentiële zonnepanelensysteem:

1. Monokristallijne zonnepanelen

Monokristallijne zonnepanelen zijn tegenwoordig het meest voorkomende type zonnepaneel dat op huizen wordt geïnstalleerd. Het paneel is opgebouwd uit één enkel paneel van siliciumkristal.

Efficiëntie is de belangrijkste factor die monokristallijne zonnepanelen onderscheidt van andere opties. De hoge prestaties leiden tot ongeëvenaarde energiebesparingen, wat resulteert in een hoog investeringsrendement voor het systeem als geheel.

Lees meer: ​​Hoeveel kosten zonnepanelen in Colorado?

2. Polykristallijne zonnepanelen

Net als bij de monokristallijne technologie worden ook polykristallijne zonnepanelen gemaakt van siliciumkristal. Het belangrijkste verschil is echter dat polykristallijne zonnepanelen zijn samengesteld uit meerdere stukjes siliciumkristallen.

Polykristallijne zonnepanelen zijn doorgaans minder efficiënt dan hun monokristallijne tegenhangers. Als gevolg hiervan zijn de maandelijkse energiebesparingen en het totale rendement van het systeem doorgaans ook kleiner.

Tegenwoordig worden polykristallijne zonnepanelen als verouderd beschouwd en inferieur aan de monokristallijne technologie. De meeste fabrikanten van zonne-energie maken geen polykristallijne zonnepanelen, en weinig zonne-energiebedrijven bieden ze nog aan.

3. Dunnefilmzonnepanelen

In plaats van siliciumkristal kunnen dunnefilmzonnepanelen worden opgebouwd uit een verscheidenheid aan fotovoltaïsche materialen. Commerciële en utiliteitsinstallaties zijn de meest voorkomende locaties voor dunnefilmpanelen vanwege hun lichte, flexibele ontwerp.

Dunnefilmzonnepanelen zijn echter de minst efficiënte van de drie belangrijkste soorten zonnepanelen die beschikbaar zijn voor huiseigenaren. Als gevolg hiervan is het gebruik ervan in residentiële installaties beperkt.

Merken van zonnepanelen

Er zijn veel verschillende bedrijven die zonnepanelen produceren. Hoewel dit heeft geleid tot een grotere keuze en lagere prijzen voor consumenten, kan het moeilijk zijn om te weten welk merk het beste is.

Enkele van de belangrijkste dingen waarmee u rekening moet houden bij het onderzoek naar wie het beste zonnepaneel maakt, zijn:

  • Prestatie: Zijn de zonnepanelen van het merk efficiënt en betrouwbaar?
  • Reputatie: Wat zeggen consumenten en experts over het merk en zijn zonnetechnologie?
  • Prijs: Passen de zonnepanelen binnen uw budget?
  • Waarde: Hebben de zonnepanelen een goed rendement op de investering?
  • Garantie/garantie: Staat het merk achter zijn producten?

LG-zonnepanelen zijn ook van Amerikaanse makelij. Ons zonne-energiebedrijf koopt panelen rechtstreeks van de LG-fabriek in Huntsville, Alabama.

Wat zijn de opties voor mijn zonnepaneelsysteem?

Naast het vinden van het beste type en merk zonnepaneel is het belangrijk om te bepalen welke installatie geschikt is voor uw huishouden. De belangrijkste soorten zonne-energiesystemen zijn:

1. Zonnepaneelsysteem gekoppeld aan het elektriciteitsnet

Dit is de “standaard” installatie voor residentiële zonne-energiesystemen. Overdag wordt uw huis aangedreven door de energie die wordt opgewekt door de zonnepanelen. 's Nachts haal je stroom uit het elektriciteitsnet.

Huiseigenaren die zonnepanelen installeren en aangesloten blijven op het elektriciteitsnet, kunnen profiteren van nettomeetprogramma's aangeboden door het lokale nutsbedrijf. Bij nettometing wordt uw factuur gecrediteerd voor eventuele overtollige stroom die door uw zonne-energiesysteem aan het elektriciteitsnet wordt bijgedragen.

2. Netgekoppeld zonne-energiesysteem met batterijopslag

Steeds meer huiseigenaren installeren zonne-energiesystemen die zijn aangesloten op het elektriciteitsnet, maar met een batterijback-up. Er zijn talloze voordelen verbonden aan het installeren van een batterij als onderdeel van uw systeem, waarvan een van de meest opvallende de grotere energieonafhankelijkheid is.

Lees meer: ​​Thuisenergie beheren met een zonnebatterij

Met batterijopslag kunt u uw eigen energievoorraad aanspreken als de zon ondergaat. In het geval van een stroomstoring zal het hebben van een zonnebatterij ook uw huis beschermen tegen stroomuitval.

In feite maximaliseert een zonne-energiesysteem met batterijback-up (ook wel “solar-plus-storage” genoemd) de waarde van uw systeem doordat u dag, nacht en in geval van nood op zonne-energie kunt vertrouwen. Netgekoppelde zonne-energie-plus-opslagsystemen komen ook in aanmerking voor nettometing en extra kortingen en stimuleringsmaatregelen van lokale nutsbedrijven.

3. Off-grid zonne-energie

Huiseigenaren die op zoek zijn naar totale energieonafhankelijkheid kunnen overwegen om volledig op een zonne-energiesysteem te vertrouwen om hun huizen van stroom te voorzien. Hoewel zeker niet onmogelijk (vooral bij opslag van zonnebatterijen), zijn nauwkeurige berekeningen essentieel voor het bepalen van de energiebehoefte van uw huis en hoeveel uw zonnepanelen moeten produceren.

Off-grid zonnepanelensystemen komen niet in aanmerking voor stimuleringsmaatregelen van lokale nutsbedrijven. Deze systemen zijn bovendien doorgaans duurder omdat de opbrengst hoger moet zijn dan die van een woning met zonne-energie die aangesloten blijft op het elektriciteitsnet.

Vind de juiste zonnepanelenopties voor u

Ons zonne-energiebedrijf in Colorado heeft de ervaring en kennis om u te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Wij gebruiken hoogwaardige materialen, passen het ontwerp van het systeem aan uw wensen aan, voeren de installatie zorgvuldig en efficiënt uit en helpen u bij het aanvragen van kortingen.

BESTE EN GOEDKOOPSTE PRIJSVERGELIJKER - PRODUCTEN VERGELIJKEN EN MAKKELIJK OVERSTAPPEN
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0