Zes energietips voor thuis om geld te besparen en warm te blijven


six-steps-to-save-money-and-stay-warm Zes energietips voor thuis om geld te besparen en warm te blijven

De dagen worden korter en de temperaturen worden kouder. De energierekening voor woningen lijkt echter het tegenovergestelde te doen: stijgen. Volgens het Department of Energy geeft de gemiddelde Amerikaan elk jaar ongeveer $ 2000 uit aan energiekosten. Van die $2000 aan energiekosten gaat ongeveer $900 naar verwarming, bijna de helft! Gelukkig zijn er eenvoudige stappen die u kunt nemen om die kosten te verlagen. Daarom volgen hier zes tips om geld te besparen en deze winter warm te blijven

thermostat-1024x391 Zes energietips voor thuis om geld te besparen en warm te blijven
1. Zet de thermostaat op 68 graden
Voor sommigen van jullie lijkt dat misschien vreselijk om te doen, maar onderzoeken tonen aan dat je 3 tot 5% meer energie verbruikt voor elke graad boven de 68 graden Fahrenheit. Dus de volgende keer dat u naar de thermostaat reikt, pak dan een trui en u zult verrast zijn hoeveel geld u in de loop van de winter bespaart.

turn-down-thermostat-1024x391 Zes energietips voor thuis om geld te besparen en warm te blijven
2. Zet de thermostaat lager als u het huis verlaat
Het heeft weinig zin om een ​​leeg huis te verwarmen. Door uw thermostaat lager te zetten wanneer u weggaat, kunt u tot 15% per jaar besparen op uw energierekening. De meeste thermostaten zijn programmeerbaar, wat een geweldig alternatief is voor het zelf voortdurend verlagen en verhogen van de warmte. Als u de hele dag op uw werk bent, programmeert u de thermostaat zo dat hij 's ochtends, direct als u weggaat, veel lager staat. Integendeel, programmeer de verwarming ongeveer een uur voordat u thuiskomt. In plaats van dat het huis 24 uur per dag wordt verwarmd, wordt het alleen verwarmd voor de tijd dat u er daadwerkelijk bent.

window-blinds-1024x391 Zes energietips voor thuis om geld te besparen en warm te blijven
3. Sluit 's nachts alle jaloezieën
Het kan zijn dat je dit al doet. Als u dat echter niet doet, laat u warme lucht binnen, waardoor u €900,- per jaar uitgeeft aan het lekken van uw huis en uiteindelijk meer geld moet uitgeven. Een eenvoudige investering die kosteneffectief is, is een “thermisch verduisteringsgordijn” dat uitstekend werk levert bij het voorkomen van de overdracht van warmte. Zoals vermeld in een ander bericht, is het vertragen van de beweging van de warmte de truc om je huis constant warm te houden zonder dat je het de hele dag hoeft te verwarmen.

insulation-1024x391 Zes energietips voor thuis om geld te besparen en warm te blijven
4. Isoleer
Geen koude kamers en vloeren meer. De belangrijkste oorzaak van energieverlies in een woning is onvoldoende isolatie. Door isolatie aan uw zolder of muren toe te voegen, blijft uw huis warm in de winter. U bespaart geld op uw nutsvoorzieningen en uw huis zal comfortabeler zijn met een gelijkmatige temperatuur in het hele huis.

duct-sealing-1024x391 Zes energietips voor thuis om geld te besparen en warm te blijven
5. Onderhoud uw HVAC-kanaalsysteem
Lekkende luchtkanalen zijn een belangrijke bron van energieverlies. Defecte kanaalsystemen zijn verantwoordelijk voor het lekken van 20% van de lucht die door gaten, slecht afgedichte of aangesloten verbindingen en gevallen kanalen stroomt. Als u te maken krijgt met benauwde kamers die nooit comfortabel aanvoelen, moeilijk te verwarmen en te koelen zijn, of hoge energierekeningen hebben, heeft u waarschijnlijk slecht presterende kanalen.

drafty-house-1024x391 Zes energietips voor thuis om geld te besparen en warm te blijven
6. Identificeer luchtlekken
Het controleren op luchtlekken rond deuren en ramen en het toevoegen van tochtstrips is een andere eenvoudige en kosteneffectieve manier om het hele jaar door energieverlies in uw huis te voorkomen. Zodra de “lekkende” deuren en ramen zijn aangepakt, voegt u eenvoudig weerstrips toe aan de boven- en onderkant van het raam of de deur, die u bij elke ijzerhandel of Home Depot kunt kopen voor ongeveer $ 1 per voet strippen.

BESTE EN GOEDKOOPSTE PRIJSVERGELIJKER - PRODUCTEN VERGELIJKEN EN MAKKELIJK OVERSTAPPEN
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0